samenwerken Logo BBQ Sidekick

BBQSidekick is een nieuwe BBQ-blog, gestart in 2020. Op elk moment word er hard gewerkt aan verschillende recepten en groei op social media (Instagram & Facebook). We verwachten over de komende jaren flink te groeien en een flink aantal bezoekers naar onze website te sturen. Om het aantal bezoekers te laten groeien en bekendheid aan onze site te geven, willen wij graag samenwerken met verschillende partijen.

Voor 2023 stellen wij ons het doel om 5.000 bezoekers per maand te halen, waarbij de pieken zullen liggen in de periode van juni t/m september én in de maand december. Door middel van Google Analytics kunnen we in de toekomst meer details geven over het precieze aantal bezoekers. Vrijwel al de bezoekers van BBQSidekick komen uit Nederland en België. Bij onze bezoeker komen een aantal eigenschappen overeen: BBQ'en is hun passie, ze houden van lekker eten én ze zijn op zoek naar een BBQ recept, BBQ inspiratie of informatie over BBQ'en.

Komen onze doelgroepen overeen? Dan is het wellicht leuk om een samenwerking aan te gaan! Dat kan op allerlei manieren en we staan open voor goede ideeën die bij ons passen!

Adverteren

Het is mogelijk om op de site van BBQ Sidekick te adverteren door middel van banners op verschillende plaatsen op de website. Neem contact op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Zet in het onderwerp-veld duidelijk dat het om adverteren gaat.

Product Reviews

Voor BBQ Sidekick proberen wij graag nieuwe BBQ gerelateerde producten. Dit kan van alles zijn: van BBQ accessoires & kookboeken, tot soorten houtskool & rookhout. Als het met BBQ'en te maken heeft willen wij het graag testen. We combineren dit dan vervolgens met een review voor de site. Een deel van onze reviews zijn door ons gemaakt omdat we het product zelf hebben gekocht en hier dik te vrede over zijn. Wil je dat ik een product test en review? Neem dan contact op via het contactformulier.

Samenwerken met Winacties

Wil jij met jouw merk, product of dienst een groter publiek bereiken? Dat kan met een gezamenlijke winactie. Hierin is van alles mogelijk en uiteraard wordt dit gecombineerd met onze social media kanalen. Zie jij het zitten om samen met BBQ Sidekick een winactie op te zetten? Neem dan contact op via het contactformulier.

Heb jij een ander leuk idee voor een samenwerking? Stuur me dan ook zeker een berichtje onze kant op via het contactformulier en wellicht werken we binnenkort samen!! We kijken uit naar jouw ideeën!

Onze samenwerkingen

Met deze partijen zijn wij in het verleden al een succesvolle samenwerking aangegaan!

Scroll naar boven