Verzend- en retourbeleid & levertermijn

Levertermijn

Merchandise

Merchandise is een “print-to-order” product. Daarmee vervalt ook direct het herroepingsrecht op deze producten, conform algemene voorwaarden. De levertijd is afhankelijke van onze partners en zal variëren van 2 tot 15 werkdagen, afhankelijk van de bestelde producten en hoeveelheden.

Overige producten

overige producten zullen door ons z.s.m. worden verzonden, mits voorradig. Indien een product niet voorradig is, zult u hiervan op de hoogte worden gebracht. Uw order word dan uitgeleverd zodra het ontbrekende product bij ons binnen is.

Digitale producten

Digitale producten worden direct naar betaling beschikbaar gesteld. Deze zullen als download worden aangeboden in uw account zodra de betaling is voldaan en de bestelling compleet is verwerkt.

Verzendmethodes & kosten

Onze producten worden verzonden met verschillende vervoerders. De verzendkosten bedragen €4.95 incl. btw bij bestellingen onder de €50,-. Bij bestellingen boven de €50,- komt u in aanmerking voor gratis verzending. Deze optie dient u te activeren tijdens het betalingsproces.

Digitale producten

Digitalen producten worden als download beschikbaar gesteld. Deze worden NIET verzonden.

Retourbeleid

Producten kunnen conform algemene voorwaarden binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd zonder opgaaf van rede. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument.

Producten die hier van zijn uitgesloten zijn:

  1. Print-to-order (PtO) Merchandise
  2. Voedingsmiddelen
  3. Digitale downloads
Scroll naar boven